Hledání ztracené „5“

Pokud nebudeme sdílet s mladšími STOPY, které „5“ zanechala v našich myslích a srdcích, budou záhy zapomenuty. Spojme je tedy s konkrétními místy v Praze ČR nebo i jinde. Jak na to? Čti dále.

HLEDÁNÍ ZTRACENÉ „5“

Hra pro všechny „Pětkaře“, jejich rodiny a přátele.

PĚTKAŘI SOBĚ

Hra pro všechny generace

1. část – začíná 5. 5. 2023

Zavzpomínej na místa, která pro Tebe, případně pro celou Tvoji oddílovou generaci, byla v oddíle důležitá. Místa nemusí být pouze v Praze.

Vytvoř základ pro STOPU: Napiš NÁZEV, ADRESU / SOUŘADNICE, POPIŠ, ČÍM BYLO MÍSTO DŮLEŽITÉ / CO SE ZDE ODEHRÁLO a pokud možno vzpomeň i na VESELOU HISTORKU.

Vše pošli emailem, nebo napiš na papír, vyfoť a pošli, případně jakýmkoliv jiným způsobem doruč na adresu: hra@petka.org

2. část – začíná 18. 9. 2023 ve 4 hodiny odpoledne

Na těchto stránkách najdeš seznam STOP spojených s historií „5“. Pokud se Ti podaří STOPU osobně navštívit, připomeneš si možná staré oddílové chvilky nebo objevíš místa nová. V každém případě tam najdeš ukrytou schránku s QR kódem, kde se dočteš, tajemství tohoto místa.

První i druhé části hry se můžete zúčastnit kdykoliv a je jenom na nás, jak bude hra dlouho pokračovat a kolik „pětkařských“ STOP a historek dáme dohromady.